Voor 5 personen

Nodig:
4 kleine avocado’s
Zakje rucola van 100 gr
2 tomaten
2 lente-uitjes
2 zakjes (buffel)mozzarella
1 teentje knoflook
4 el koudgeperste extra vierge olijfolie
2 el citroensap
Zout en peper naar smaak

Bereiding:
Snijd de avocado door midden, maak met een scherp mesje blokjes in de beide helften. De pit kun je gemakkelijk verwijderen door je mes er in te hakken en dan voorzichtig te draaien. Zo komt de pit vanzelf los.
Met een lepel haal je de blokjes avocado eruit en doe je in een kom. Knip er de (naar wens kan ook helft) rucola overheen.
Snijd de tomaten in kleine blokjes en doe erbij.
De buffelmozzarella ook in blokjes erbij.
De knoflook uitpersen of klein snijden en met de olijfolie en 2 eetlepels citroensap erbij doen. Op smaak brengen met zout en peper.

Eet smakelijk!