Help, ik heb darmklachten!

Last van je darmen? Vaak kan dit op worden gelost met de juiste voeding. Wat is dan goed voor jou? Hoe kun je jouw klachten oplossen?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Je krijgt daarin de sleutel tot het verminderen of verhelpen van jouw klachten.

Gratis kennismakingsconsult van 20 minuten?

Darmklachten oplossen met voeding?

Heb jij continu last van jouw darmen? Dan is dit hoogstwaarschijnlijk te verbeteren met de juiste voeding. Wat is nou gezond? Wat zijn nou mythes? En wat is nou goed voor jouw lichaamstype en wat niet? 

Vraag het aan expert Vera!

Vera van Randwijck is orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige. Daarvoor heeft ze Voeding aan de Universiteit van Wageningen gestudeerd waar ze een wetenschappelijke biochemische basis heeft gelegd. Ze heeft ook een opleiding gevolgd bij de orthomoleculair arts Anne Kruyswijk waarin ze gestudeerd heeft op het bloedgroepdieet en op de oude wijsheid van de Ayurveda uit India.

Haar ervaring en haar opleidingen vormen samen de basis voor diepgaand persoonlijk voedingsadvies.

Persoonlijk & Professioneel advies!

Heb jij last van fysieke en/of mentale klachten?
Dan kan dit vaak door voeding verbeterd worden. Iets wat in de Westerse geneeskunde nog te weinig wordt gedaan. 

Wil jij onderzoeken of voeding jouw kan helpen met jouw behoeften? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij helpen jou graag!

Een referentie:
"Mijn grootste lifechanger ooit: Voeding."

"Sinds dat ik bij Van Randwijck Voedingsadvies mijn voedingschema laat maken, voel ik me ZOveel beter! Ik wist van te voren niet dat de juiste voeding, zoveel bepaalt hoe je energieniveau is. Als ik dit eerder had geweten, had ik dit al veel eerder gedaan. Ik raad dit iedereen aan!"
Suzanne van Mourik
CEO, Smeer Marketing
Maak jouw afspraak bij Van Randwijck Voedingsadvies

Vul hieronder jouw gegevens in. Dan ontvang je van ons een mail met daarin de vervolgstappen.