Recepten

Op deze website zijn verschillende lekkere en handige recepten te vinden. Omdat er op internet al heel veel te vinden is aan recepten heb ik me gericht op gerechten waar geen melk, geen tarwe en geen vlees in gebruikt worden. Waar deze producten wel voorkomen heb ik altijd tips gegeven om ook zonder deze producten te koken.

Dit komt omdat ik in mijn praktijk veel mensen tegenkom die niet goed tegen deze producten kunnen maar moeite hebben om hun voedingspatroon hierin aan te passen. Er zijn heel veel gerechten zonder melk, tarwe en vlees te vinden, smakelijk en gezond en gevarieerd in smaak. Vooral salades zijn erg prettig om snel te kunnen maken voor een gezonde lunch op je werk.

De gerechten zijn simpel en makkelijk en snel zelf te maken. Zorg dat je koelkast gevuld is met een rijke keur aan groenten en je kunt altijd iets lekkers en gezonds voor jezelf klaarmaken.

Voor sommige mensen is het lastig om zich geïnspireerd te voelen om voor zichzelf te koken. Anderen hebben nog niet zoveel ervaring met koken. Voor hen geef ik regelmatig in het jaar kookworkshops. Daarin worden gerechten maar ook basis-recepten als mayonaise en ghee gemaakt.

Ik hoop dat je je geïnspireerd voelt door de recepten en gerechten op deze pagina! Eet smakelijk.