Voedingsadvies Amersfoort

Wat is nou eigenlijk goede voeding? Wat is goed voor jou? Wat namelijk goed is voor de één hoeft niet goed te zijn voor de ander. Internet is zo vol met informatie dat je niet meer weet waar je moet beginnen.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Je krijgt daarin te horen wat ik voor je kan doen en wat er mogelijk is voor je op voedingsgebied. Daarin behoort onderzoek tot de mogelijkheden.

Gratis kennismakingsconsult van 20 minuten?

Wat is nou de juiste voeding voor jou?

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Op het internet staat zoveel informatie over voeding. Wat is nou gezond? Wat zijn de mythes? En wat is nou goed voor jouw lichaamstype en wat niet? 

Vraag het aan expert Vera!

Vera van Randwijck is orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige. Daarvoor heeft ze Voeding aan de Universiteit van Wageningen gestudeerd waar ze een wetenschappelijke biochemische basis heeft gelegd. Ze heeft ook een opleiding gevolgd bij de orthomoleculair arts Anne Kruyswijk waarin ze gestudeerd heeft op het bloedgroepdieet en op de oude wijsheid van de Ayurveda uit India.

Haar ervaring en haar opleidingen vormen samen de basis voor diepgaand persoonlijk voedingsadvies.

Persoonlijk & Professioneel advies!

Heb jij last van fysieke en/of mentale klachten?
Dan kan dit vaak door voeding verbeterd worden. Iets waar de Westerse geneeskunde nog te weinig mee bezig is. 

Wil jij onderzoeken of voeding jouw kan helpen met jouw behoeften? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Vera helpt jou graag.

Een referentie:
"Mijn grootste lifechanger ooit: Voeding."

"Sinds dat ik bij Van Randwijck Voedingsadvies mijn voedingschema laat maken, voel ik me ZOveel beter! Ik wist van te voren niet dat de juiste voeding, zoveel bepaalt hoe je energieniveau is. Als ik dit eerder had geweten, had ik dit al veel eerder gedaan. Ik raad dit iedereen aan!"
Suzanne van Mourik
CEO, Smeer Marketing
Maak jouw afspraak bij Van Randwijck Voedingsadvies

Vul hieronder jouw gegevens in. Dan ontvang je van ons een mail met daarin de vervolgstappen.